Viudez iddialı 'Kazanmak için herşeyi yapacağız'

/ Kaynak: CHA
Viudez iddialı 'Kazanmak için herşeyi yapacağız'

SPOR Haberleri  / CHA

Kasımpaşa'nın başarılı forvet oyuncusu Tabare Viudez, Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşma için kazanma adına herşeyi yapacaklarını söyledi.

Kasımpaşa'nın hızlı oyuncularından Tabere Viudez,Spor toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) sorularını cevaplandırdı. İlk olarak geride kalan 7 haftayı değerlendiren Viudez, "Şimdiye kadar çok zorlandık. Hiç kolay değildi. Ama önümüzdeki maçlara bakıp her zaman kazanmak için gitmemiz lazım." dedi. Kasımpaşa'nın iki hafta kazanıp bir hafta kaybetmesi için ise tecrübeli oyuncu Viudez, "Bu futbol ve futbolda böyle birşey. Her zaman kazanmaya gidiyorsun, oynuyorsun ama bazen olmuyor. Bu şekilde herşeyi veriyorsun ama galibiyeti alamıyorsun. Bazen ise kazanıyorsun. Futbol maalesef böyle." diye konuştu. Süper Lig'in ender hızlı futbolcularından biri olan Tabare Viudez, hızlılığı hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Sahaya girdiğim zaman her zaman yüzde yüz vermeye çalışıyorum. Ve takıma yardım etmek için çabalıyorum. Belki de ondandır." İleride büyük bir takıma transfer olup olmayacağı sorularına ise Viudez, "Ben anı yaşıyorum. Geleceğin ne olacağını kimse bilmiyor. Tabi ki bir teklif gelirse değerlendirebiliriz. Ama ben şuan Kasımpaşa'dayım ve burada mutluyum. Burada da oynamaya devam etmek istiyorum." şeklinde konuştu. nbsp;
"KAZANMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ"
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşma için de bir değerlendirme yapan Viudez, "Çok zor bir maç olacağına inanıyorum. Çünkü onlarında bizimde puana ihtiyacımız var. Onlar kazanma adına herşeyi yapacaklar. Bizde kazanmak için herşeyi yapacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...