Cezaevlerinde açık görüş başladı

Cezaevlerinde açık görüş başladı

GÜNDEM Haberleri

Kurban Bayramı nedeniyle cezaevlerindeki açık görüş bugün başladı. Hükümlüler bir kez olmak üzere açık görüş, 7 gün sürecek.

Kurban Bayramı nedeniyle cezaevlerindeki açık görüş bugün başladı. Hükümlüler bir kez olmak üzere açık görüş, 7 gün sürecek. Adalet Bakanlığı genelgesine göre bayram nedeniyle cezaevlerindeki açık görüş, bugün başladı. Açık görüşün yapıldığı Metris Cezaevi önünde de sabah saatlerinden itibaren hareketli saatler yaşanmaya başladı. Tutuklu ve hükümlü yakınları, sabah saatlerinden itibaren cezaevine geldi. Güvenlik kontrollerinden geçen aileler, yakınlarıyla görüşmek için cezaevinin içine girdi. nbsp;Bu arada, açık görüşe mahkumların sadece birinci derece yakınları alındı. Bu durumdan habersiz cezaevine gelen diğer yakınlar ise geri çevrildi. Yeğenini görmek için sabahın erken saatlerinde cezaevine gelen Zennure Taş, bayramda sadece birinci derece yakınlara izin verildiğini belirtti. Taş, yeğenini göremediği için üzgün olduğunu söyledi. nbsp;Öte yandan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da cezaevlerinde açık görüşe izin verilecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...