İbrahim Hacıosmanloğlu, 'Bizi susturamazlar'

İbrahim Hacıosmanloğlu, 'Bizi susturamazlar'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Bize ceza vererek susacağımızı sanıyorlarsa aldanıyorlar' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde PFDK'nın verdiği hak mahrumiyeti cezasına tepki gösterdi. Başkan Hacıosmanoğlu, "Bizim derdimiz, birlikteliği Trabzon gücünün arkasına alarak Türkiye'deki çirkin yapılanmayı bozmak, futbolun bir eğlence olduğunu herkese göstermek. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Hizmet sevdalısıyız. O yüzden de halkın sevgisini gördükçe şevkimiz artıyor. İnşallah bu sevgiyi gösteren insanlara karşı mahcup olmayız. Problemleri Trabzonspor'u dert edinenlerle birlikte aşacağımızı düşünüyoruz. Yaşanan olumsuzluklar var ama bayramda bunlar konuşulmaz. İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorsa aldanıyor. Biz, bu güzel günlerde güzel sözler kullanmak istiyoruz. Ama bayram sonrasında da Trabzonspor'un haklılığı için, Trabzon'un nasıl mücadele edeceğini insanlara göstermek bizim boynumuzun borcudur" dedi.Bordo-mavililerin bayramlaşma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise, Trabzonspor'un önünün açık olduğunu belirterek, "Trabzonspor camiası olarak, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz. Trabzon'un başarıya ulaşması, şevkinin artması için hep beraber gayret edeceğiz. Bu doğrultuda samimi bir şekilde hem taleplerini, hem de uyarılarını ileten ve yol gösteren çok değerli Trabzon halkına, Trabzonspor'u sevenlere yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. Öte yandan bordomavililer, Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3. Lig takımlarından Düzyurtspor ile oynadığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Basına kapalı oynanan karşılaşma 3-3'lük eşitlikle sona erdi. maçta Trabzonspor'un gollerini Alanzinho, Mustafa ve Emre Güral kaydetti. Bekir KOCA - Trabzon(İHA)


Trabzon birleşti
Trabzonspor'un, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği bayramlaşma törenine bordo-mavili futbolcuların yanı sıra, 1461 Trabzon'un yönetimi ve futbolcuları ile Trabzonspor Basketbol Takımı oyuncuları katıldı. Taraftara da açık olan bayramlaşma töreninde futbolcular bol bol imza dağıtmak zorunda kaldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...