Galatasaray İtalyan basınında

Galatasaray İtalyan basınında

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nın, Montepaschi Siena'ya karşı aldığı 84-75'lik galibiyet, İtalyan basınında.

La Gazzetta dello Sport'un internet sitesindeki haberde, "Siena'ya Hackett yetmedi, Galatasaray çok güçlü" manşeti kullanıldı. Montepaschi Siena'nın lige yenilgiyle başlangıç yaptığı yazılırken, dış atışlardaki yüksek yüzdesi ve uzunlarının etkisiyle Ergin Atamanlı Galatasaray Liv Hospital'ın kazandığı belirtildi. Gazetenin haberinde, Türklerin üç sayılık atışlarda 9'da 8 ile inanılmaz bir oran tutturduğuna dikkat çekildi ve Montepaschi Siena'nın kötü oynadığı ikinci çeyrekte farkın bir ara 18 sayıya kadar yükseldiği aktarıldı. Haberde, sarı kırmızılıların Carlos Arroyo, Henry Domercant ve Jamont Gordon gibi yeteneklerine karşı evsahibi İtalyan ekibin, son dakikalarda Hackett'in 26 sayılık performansıyla farkı 7'ye indirebildiği, ancak maçın 84-75 sona erdiğikaydedildi.Corriere dello Sport'un haberinde de "Hackett, Siena için yeterli olmadı. Galatasaray kazandı" başlığı atılırken, Siena'nın yeni evi Floransa'da THY Avrupa Ligi'ne yenilgiyle giriş yaptığı belirtildi. Haberde, Daniel Hackett'in müthiş performansıyla geri dönüş yaptığı, son anlarda attığı iki serbest atış ve bir üçlükle Carlos Arroyo'nun bu çıkışa izin vermediği ifade edildi. Sky Sport'un internet sitesinde ise "Anneciğim, Türkler!" başlığı kullanıldı. Montepaschi Siena'nın, THY Avrupa Ligi'ndeki kural değişikliğiyle Floransa'da yeni seyircisi karşısında çıktığı ilk maçında lige kötü bir başlangıç yaptığı kaydedildi. Maçın ikinci yarısında daha iyi organize olan Montepaschi Siena'nın 8-0'lık seri yakaladığı ifade edilirken, Hackett'in 26 sayısının farkı bir ara 7'ye kadar düşürdüğü yazıldı. Haberde maçın yıldızı olarak 21 sayı, 4 asistle oynayan Galatasaraylı Arroyo gösterildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...