Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 aile birbirine girdi, 1 ölü, 6 yaralı

/ Kaynak: CHA
2 aile birbirine girdi, 1 ölü, 6 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa'da, 2 aile arasında çıkan kavgada kan aktı. 60 kişinin karıştığı bıçaklı kavgada, 2 aileyi ayırma isteyen bir kişi ölürken, 6 kişi de yaralandı.

Bursa'da, 2 aile arasında çıkan kavgada kan aktı. Yaklaşık 60 kişinin karıştığı bıçaklı kavgada, 2 aileyi ayırma isteyen bir kişi ölürken, 6 kişi de yaralandı. nbsp;Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. Aralarında husumet olduğu öğrenilen 'Kurt' ve 'Yücel' aile üyeleri, bayramın ilk günü kurban pazarında tartıştı. nbsp;Önceki akşam Ulus Mahallesi Cami Caddesi'nde karşı karşıya gelen 2 aile fertleri, yaklaşık 60 kişiyle kavgaya tutuştu. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada, çok sayıda polis ekibi müdahale etti. Kavgayı ayırmaya çalışan 33 yaşındaki Harun Kurt, 3 yerinden bıçaklandı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kurt, yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ve Şebab Yücel, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Muradiye Devlet ve Bahar Hastanesi'ne götürüldü. nbsp;Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...