Beşiktaş 5 eksikle çalıştı

Beşiktaş 5 eksikle çalıştı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma çalışmaları ile başladı. Stretching ve denge çalışmaları yapan siyah-beyazlı futbolcular, iki grup halinde değişmeli olarak kuvvet çalışması yaptı. İdmana tedavileri devam eden Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Manuel Fernandes ve soğuk algınlığı olan Tolga Zengin katılmadı. Ayrıca milli takımda bulunan Günay Güvenç de antrenmanda yer almadı. Milli takımlarından dönen Veli Kavlak ve Hugo Almeida ise takımla birlikte çalıştılar. Siyah-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın 17.00'da gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...