Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Civelli ve Taiwo, '3 puanı almak istiyoruz'

/ Kaynak: DHA
Civelli ve Taiwo, '3 puanı almak istiyoruz'

SPOR Haberleri  / DHA

Bursasporlu Civelli ve Taiwo yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Civelli ve Taiwo Kayserispor maçında 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Bursaspor'un başarılı futbolcuları Civelli ve Taiwo yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Civelli ve Taiwo Kayserispor maçında 3 puanı almak istediklerini söyledi. nbsp;Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade eden Renato Civelli, "Kulübe geldiğimde takım arkadaşlarımla beraber daha iyi bir sezon başlangıcı yapmayı düşünüyorduk açıkçası. Bunu başaramadık. Ama bunu değiştirmenin yolu da bizim elimizde. Hepimiz sorumluluklarımızı bilen bir oyuncu grubuyuz. Dolayısıyla elimizden gelen en iyi şey çalışmak. Biz de bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi. nbsp;"Kayserispor'u çok iyi tanıdığımı söyleyemem" diyen Civelli, "Cangele'yi tanıyordum ve onunla kulüp hakkında konuştuk. Şimdi de Pablo Mouche orada, yine Arjantinli bir oyuncu. Her oynadığımız maç gibi, her karşısına çıktığımız takım gibi bu maçın da kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Bizim için zorlu bir maç olacak. Çünkü bu ligde hiçbir maç kolay olmuyor. Ama biz elimizden geldiği en iyi şekilde hazırlanıp, maça çıkacağız. Taraftarımızın desteğinin de arkamızda olacağını her maç gibi biliyoruz. Ama her şekilde bu maça hazırlıklı olmalıyız. Bizim en baştaki hedefimiz maça iyi başlamak ve devamını getirmek olacak" şeklinde konuştu. nbsp;Taiwo gibi tanıdığı isimler sayesinde takıma çabuk adapte olduğunu belirten Civelli, "Bursaspor'da şu dönemde daha çok sağ stoper oynadığım için Basser ve Serdar Aziz ile olduğu kadar Taye Taiwo ile çok fazla iletişimde değilim ama takımda daha önce birlikte oynadığınız oyuncuların olması size her zaman, zaman kazandırıyor. Taiwo gibi tanıdığım isimler sayesinde çabuk adapte oldum. Dil açısından da bakarsak şuan da Türkçe öğreniyorum. Baktığınız zaman İspanyolca, Fransızca ve İngilizce konuşulan takımda oynuyor olmam benim açımdan bazı şeyleri daha da kolaylaştırdığını söyleyebilirim" diye konuştu.
TAYE TAİWO: "
"Sezona çok kötü başladık. Hak etmediğimiz puanları kaybettik" diyerek sözlerine başlayan Taiwo, "Bursaspor takımı çok iyi bir takım, çok iyi futbolculardan kurulu bir takım. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, bundan herkes emin olabilir. Ama bu 3 puanı almak tabiî ki görüldüğü kadar kolay değil. Tüm maçlara en iyi şekilde hazırlanmamıza rağmen bazı maçlarda istediğimiz gibi oynayamıyor ve galibiyeti alamıyoruz. Yönetimimiz çok iyi bize çok iyi destek oluyorlar, hocamız da çok iyi taktik ve disiplin yönünde katkı sağlıyor takıma" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Taiwo, "Takım olarak sürekli antrenman gerçekleştirdiğimizden bu da futbolculara ekstra güç veriyor. Kayserispor maçı bizim çok önemli. Daha önce evimizde çok puan kaybettik. Artık kazanmaya başlamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
"Türkiye'de zayıflara yer yok" diyen Taiwo sözlerini şöyle sürdürdü:
"Tabiî ki daha önce de dediğim gibi Türkiye Ligi çok zorlu bir lig. Maçın son dakikasına kadar hangi takımın 3 puanı alacağı hakem düdüğüne kadar belli olmuyor. Eğer güçlü değilsen, en iyisi oynamamak yada dışarıda durmak. Türkiye'de zayıflara yer yok. Süper Lig zorlu bir lig olduğu için güçlü takımlar sadece başarılı oluyor."
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...