Bursasporlu Batuhan, 'Seri yakalamalıyız'

/ Kaynak: CHA
Bursasporlu Batuhan, 'Seri yakalamalıyız'

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor'un genç forvet oyuncusu Batuhan Altıntaş, ligde karşılaşacakları Kayserispor maçını kazanarak seri yakalamak istediklerini söyledi.

Bursaspor'un genç forvet oyuncusu Batuhan Altıntaş, ligde karşılaşacakları Kayserispor maçını kazanarak seri yakalamak istediklerini söyledi. nbsp;Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan genç oyuncu, "Kayserispor maçı bizim için çok önemli. Seri yakalamak istiyoruz. İyi çalışıyoruz. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendiriyoruz. Mücadeleden galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi. nbsp;Kendisi gibi genç oyuncu Enes ile birlikte gol atmak istediklerini belirten Batuhan, "Ben ve Enes ikimiz de genç golcüleriz. Biz de tecrübe kazanarak goller atmak istiyoruz. İnşallah Enes'le ikimiz bunu gol atarak başaracağız. En kısa zamanda Süper Lig seviyesine gelmek istiyorum. Bu da çalışarak olacak." diye konuştu. nbsp;Seri yakalamaları sayesinde Avrupa'ya gideceklerine inanan Batuhan, takımın sezon sonu hedefi için ise "Seri yakalarsak Avrupa'ya gideriz. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Sezon sonunda da ilk 5'in arasında olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...