Hacıosmanoğlu'ndan Mustafa Akçay'a tam destek

/ Kaynak: DHA
Hacıosmanoğlu'ndan Mustafa Akçay'a tam destek

SPOR Haberleri  / DHA

Başkan Hacıosmanoğlu ,dün tesislerde yaptığı toplantıda Teknik Direktör Mustafa Akçay'a tam destek verdiğini açıkladı.

Baş başa gerçekleşen toplantıda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akçay'a, "Sonuna kadar arkandayız, yapmak istediğin her şeyde de arkanda olacağız. Trabzonspor'un çıkarlarını herkesten iyi savunacağın konusunda sana güvenimiz tam" dedi. Tecrübeli teknik adam da başkanın bu sözlerine teşekkür ederek, "Tek amacımız Trabzonspor'u daha iyi noktalara getirmek. Bu manada bana verdiğiniz destek çok önemli. Her türlü derdimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşacağınızdan şüphemiz yok" yanıtını verdi. Bayramlaşma töreninde de oldukça samimi bir görüntü veren ikili, bordo mavili camiaya her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.
"SADECE SİVASSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜN"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, akılları daha çok gelecek hafta içerisinde oynanacak olan Legia Varşova maçında olan futbolcularını uyardı. Oyuncularından sadece hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor maçına odaklanmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, 20 günde oynayacakları 6 maçta tüm futbolcularına şans verebileceğini söyledi. Bordo - mavili takımda Colman ve Soner'in tedavisinin tüm hızıyla sürdüğü belirtilirken, milli takım kamplarına giden futbolcuların hiçbir sakatlık yaşamadan geri dönmesi ise teknik heyeti sevindirdi.
JANKO TAKIMA UYUM SAĞLIYOR
Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko'nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi. Bu futbolcunun maç eksiğinin gidermesinin takıma avantaj sağlayacağını belirten Akçay, Janko'dan faydalanmak istediklerini söyledi. Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay'ın 6 yabancı sınırlaması nedeniyle dış saha maçlarında Colman'ı, iç saha maçlarında ise Janko'yu 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Akçay, Zokora, Malouda, Henrique Adrian ve Bosingwa'dan ise vaz geçmeyi düşünmüyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...