Nihat Kahveci 'Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum'

Nihat Kahveci 'Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum'

SPOR Haberleri

Tekknik adam olarak İspanya'da yaşamını sürdüren Nihat Kahveci, 'Kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum' dedi.

NTV Spor'da yayımlanan Çerçeve programının bu haftaki konuğu Nihat Kahveci'ydi. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Nihat, Fenerbahçe'nin şuan rakiplerine göre önde olduğunu söyledi. Kahveci, kısa vadede Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. İspanya'da Villarreal kulübünün altyapısında antrenörlük yapan Nihat Kahveci, programda birbirinde ilginç açıklamalar yaparken, "Kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum." dedi. Çerçeve programına konuk olan Kahveci, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Kahveci, şu an için Fenerbahçe'yi favori gördüğünü söyledi.
"TÜRK FUTBOLCULARIN REHAVETE KAPILMASINDAN ENDİŞELİYİM"
Bu sezon ilk kez uygulanan yabancı kuralıyla ilgili görüşlerini paylaşan Nihat Kahveci, Türk futbolcuların rehavete kapılmasından endişeli olduğunu sözlerine ekledi. Nihat Kahveci Beşiktaş'taki son 2 sezonuna da değindi. İspanya'da mutlu olduğunu ifade eden eski milli futbolcu, kısa vadede Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...