Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Windows 8.1 satışa çıkardı

Windows 8.1 satışa çıkardı

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft, tablet-dizüstü bilgisayarlar başta olmak üzere dünyanın en yaygın masa üstü işletim sistemi olmasını umduğu Windows 8.1'i sundu.

Microsoft, bilgisayar kullanıcıları tarafından beklenen ilgiyi göremeyen Windows 8'in yaklaşık bir yıl sonrasında, Windows 8.1'i sundu. İşletim sisteminin güncellenen versiyonunda, bir önceki sürümden şikayetçi olanları tatmin edecek değişimler vaat ediliyor. Windows 8.1, PC satışlarının sürekli azaldığı günlerde Microsoft'un başarısı için oldukça kritik bir ürün olarak beliriyor. Microsoft, ABD'deki Windows Store'lara sunulan işletim sistemi paketinin, 24 saat içinde dünya genelindeki mağazalarında da satışa çıkacağını açıkladı. Arka planında daha fazla renk bulunduran Windows 8.1, bir önceki versiyonuna kıyasla kullanıcılarına daha fazla şahsi ayar yapma imkanı sunacak. İşletim sisteminin arayüzündeki en büyük değişim şüphezi 'Başlat' butonunun geri dönmesi. Sky Drive bulut hizmetiyle entegre olan Windows 8.1, Bing arama motoruyla da son derece pratik arama özelliği sunuyor. Örnek olarak bir sanatçının ismini aradığınızda, xBox Music hizmeti sayesinde bazı parçalarını bedava dinleyebiliyor, hakkındaki deyatlı bilgilere ve fotoğraflara anında ulaşıyorsunuz.Çoklu görev özelliği gelişen Windows 8.1, aynı anda dört uygulama ekranı açmanıza imkan veriyor. Microsoft, Windows 8.1 için Windows Store'da yaklaşık 110 bin uygulama sunuyor.(Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...