Şehit polis için Hatay'da tören düzenlendi

/ Kaynak: CHA
Şehit polis için Hatay'da tören düzenlendi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım (25) için memleketi Hatay'da cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım (25) için memleketi Hatay'da cenaze töreni düzenlendi. Hatay Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen törende oğlunun tabutunun arkasından yürümeye çalışan anne Lülüfer Yıldırım bayıldı. nbsp;İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde meydana gelen kazanın ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılan motosikletli trafik ekibinde görevli polis memuru Mehmet Yıldırım yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Yıldırım'ın cenazesi memleketi Hatay'a gönderildi. Yıldırım'ın cenazesi ilk olarak Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, acılı baba Mehmet Yıldırım'ın yanına gelerek başsağlığı dileğini iletti. Yapılan konuşmaların ardından dua okundu. Yıldırım'ın cenazesi, omuzlar eşliğinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına koyuldu. nbsp;Cenazenin araca koyulmasının ardından Yıldırım'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Şehit polisin annesi Lülüfer Yıldırım tabuta sarılarak, "İsmail'im, oğlum, canım ciğerim" diye gözyaşlarına boğuldu. Anne Yıldırım acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Anneye sağlık ekipleri müdahale etti. nbsp;Hatay Emniyet Müdürlüğü'ndeki törene İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Antakya Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Yelkaya, bazı kurum müdürleri, polisler ve şehidin yakınları katıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...