Kemal Kılıçdaroğlu, kendine özel site yaptırdı

Kemal Kılıçdaroğlu, kendine özel site yaptırdı

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kişisel web sayfası gelecek ay hizmete açılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları ve anılarının yer alacağı sitede parti logosu kullanılmayacak. nbsp;CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış okul, aile, meslek ve siyasi hayatına ilişkin fotoğraflar, anılar, hobileri, askerlik fotoğrafları...

KILIÇDAROĞLU'NUN BİLİNMEYENLERİ
Kılıçdaroğlu'nun özel hayatıyla ilgili bilinmeyenler önümüzdeki günlerde açılacak "kemalkilicdaroglu.com" adlı sitede yer alacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun çocuklarıyla birlikte olduğu fotoğraf da ilk kez yayınlanacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, kendine özel site yaptırdı

'TAMAMEN SİVİL BİR WEB SAYFASI'
CHP Genel Başkan Danışmanı Ali Arif Özzeybek açılacak olan web siteye ilişkin olarak, ''Kemal Bey'in bir baba, bir dede, bir vatandaş olarak pek çok görüş ve düşünceleri var. İçten geldiği gibi bunları aktarabilecek bir mecra oluşturmaya çalıştık.

Tamamen sivil bir web sayfası, günümüzün teknolojisiyle yapıldı. Kemal Bey, ne dinler, hangi parçaları sever, hangi filmleri izler? Sevdiği yemekler neler? Mizah dergisi takip eder mi? Hangi karakterleri sever? Yaşamına dair pek çok kesiti burada bulabileceğiz'' diye konuştu.

CHP LOGOSU OLMAYACAK
Sitede dikkat çeken bir nokta ise hiçbir bölümde CHP logosunun yer almaması. CHP Lideri'ne gelen veya kendisinin el yazısıyla yazdığı mektuplar da kişisel internet sitesinden yayınlanacak. (ntvmsnbc)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...