İngiltere'nin Dünya Kupası'ndan umudu yok

İngiltere'nin Dünya Kupası'ndan umudu yok

SPOR Haberleri

İngiltere Menajeri Roy Hodgson, Dünya Kupası'nın favori takımları arasında yer almadıklarını söyledi.

Dünya Kupası 'na katılma hakkı elde eden İngiltere 'de menajer Roy Hodgson futbolseverlere milli takımdan beklentinin çok yüksek tutulmaması yönünde açıklamalar yaptı. Zorlu bir gruptan çıktıklarını ve bu yüzden Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterildiklerini belirten Roy Hodgson, buna karşın turnuvada işlerinin çok kolay olmadığının altını çizdi. Hodgson, "Güney Amerika'da daha önce oynanan Dünya Kupaları'nda hiçbir Avrupa takımının şampiyon olamadığı bir gerçek. Bu yüzden Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılan tüm takımlar bu istatistiği bilerek Brezilya'ya gidecekler. Açıkçası ben de favori olduğumuzu düşünmüyorum. Şu an için bir geçiş dönemindeyiz. Çok yetenekli genç oyuncular yetişiyor ve gün geçtikçe oyunumuzu geliştiriyoruz. Dünya Kupası'nda elbette Danny Wellbeck, Andy Townsend ve Kyle Walker gibi genç isimlere ihtiyacımız olacak ancak Lampard, Rooney, Ashley Cole ve Steven Gerrard gibi oyuncular bu takımın en önemli isimleri. Yine de şunu söylemem gerekir; Dünya Kupası'nı her zaman en iyi takım kazanmıyor" dedi.

H Grubu'nu yenilgisiz tamamlayan İngiltere, oynadığı 10 maçta 22 puan toplarken kalesinde sadece 4 gol görmüş ve Avrupa elemelerinde kalesini en iyi savunan takımlar arasında yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...