Baba Snowden'dan Edward Snowden'a tavsiye

Baba Snowden'dan Edward Snowden'a tavsiye

DÜNYA Haberleri

ESKİ ABD istihbarat ajanı Edward Snoewden'in babası Lon Snowden oğluna Amerika'ya dönmemeyi, Rusya'da kalmayı tavsiye etti.

Snowden nbsp; nbsp;ayrıca, oğlunun Amerikan istihbaratının görevini kötüye kullandığı ile ilgili daha birçok şeyi anlatabileceğini belirtti. Low Snowden Moskova'ya oğlunun yanına misafirliğe gelmesinin ardından çarşamba günü New York John Kennedy Uluslararası Havaalanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Edward Snowden'in babası konuşmasında "Anlatılacak daha çok şey var. Oğlumun Rusya'da kalması buna yardımcı olacak. O kimseden gizlenmiyor. O Rusya'da siyasi sığınma hakkı aldı" ifadelerine yer verdi. O ayrıca oğlunun Rusya'da kendisini iyi ve rahat hissettiğini vurguladı ve "Ben ona baba olarak Rusya'da kalmasını ve Amerika'ya dönmemesini tavsiye ettim. Bu benim tavsiyem, ama buna o kendisi karar verecektir" dedi. Lon Snowden Rusya'da turist ve misafir olarak bulunduğunu, Rusya'ya oğluna sığınma hakkı tanıdığı için minnettar olduğunu sözlerine ekledi.(rusyanınsesi)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...