Ertuğrul Sağlam, 'Başımızı öne eğdirecek sonuç almadık'

Ertuğrul Sağlam, 'Başımızı öne eğdirecek sonuç almadık'

SPOR Haberleri

Eskişehirspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Elazığspor karşısında alacakları galibiyetin kendilerini çok ileriye götüreceğini ifade etti.

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, siyah-kırmızılılar, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaklaşık 90 dakika çalıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki idmanda futbolcular ısınma, pas, çabukluk çalışması ve çift kale taktik maç yaptı. Milli takımlardan dönen tüm futbolcular antrenmana katılırken, Dede, Diego, Bienvenu, Mahmut ve Kayacan sağlık ekibinin gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Kulüp televizyonuna değerlendirmelerde bulunan Sağlam, ligin ilk 7 haftasında güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, toplamda başlarını öne eğdirecek sonuç almadıklarını bildirdi.

Oynanan maçlar değerlendirildiğinde daha fazla puan alabileceklerini ancak bunun mümkün olmadığını ifade eden Sağlam, "Şimdi önümüzde 4 maçlık bir periyot var, bu süreç ileride geleceğimiz noktayı bize gösterecek. Sanica Boru Elazığspor maçından alacağımız galibiyet bizleri ve camiayı moral motivasyon olarak çok ileriye götürecektir. İyi bir futbolla, iyi bir sonuç almak istiyoruz. Milli maç arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, milli takımlardan dönen oyuncularımızda hiç sakatlık olmaması sevindirici. Elazığspor, çok genç, çok mücadele eden bir takım. Bizim de başarılı olacak gücümüz ve inancımız var. Bu maçtan ümitliyim" dedi.

Öte yandan antrenman öncesinde, doğum günü olan kaleci Gökhan Siverek'e takım arkadaşları ve kulüp personeli tarafından sürpriz doğum günü yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...