En çok sanal saldırı hangi ülkede gerçekleşiyor

En çok sanal saldırı hangi ülkede gerçekleşiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternetin gündelik hayatımızı kolaylaştırdığı kaçınılmaz bir gerçek. Ancak internet saldırıları bazen kolay kolay kurtulamayacağımız zorluklar çıkarıyor.

Bu sebeple güvenlik oldukça önemli. Peki son dönemde, internet saldırıları konusunda listede hangi ülkeler var dersiniz? Aşağıdaki listeden de göreceğiniz üzere Akamai'nin son İnternet Durum Raporu'na göre, 2013 yılının ikinci çeyreği itibarıyla internette en çok saldırının gerçekleştirildiği ülke olarak Endonezya görünüyor. Hemen arkasından da Çin ve Amerika geliyor. ve evet, 5 numarada da Türkiye'yi, yani ülkemizi görüyoruz. Endonezya'nın payı ilk çeyrekte %21 olarak görünürken, ikinci çeyreğe %17'lik bir artışla adım attığı anlaşılıyor. İşler vahim anlayacağınız. Türkiye'de ise düşüş söz konusu. İkinci çeyrek itibarıyla %2.4'e gerilemiş.(teknokulis)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...