Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla devam etti

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, tam sahada 10'a 10 yapılan hücum-defans organizasyonlarıyla sona erdi. Raul Meireles, Bruno Alves ve Mehmet Topal, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu arada, altyapı takımlarından 10 oyuncu, A Takım'ın bugünkü antrenmanında yer aldı. Sarı - lacivertli ekipte Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları, yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...