Milan Baros ne zaman futbolu bırakıyor

Milan Baros ne zaman futbolu bırakıyor

SPOR Haberleri

Milan Baros, futbolu bırakmaya henüz karar vermediğini ancak bu sezonun ardından bir sezon daha oynamanın kendisini iyi hissettireceğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un golcü oyuncusu Milan Baros, LigTV'ye kendisi ve takımının geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baros, son haftalarda oynayamaması ile ilgili sorun yaşatmadığını belirtirken futbolu bırakma yaşını henüz düşünmediğini ve bu sezonun ardından bir sezon daha oynamak istediğini söyledi.
İşte Baros'un açıklamaları:
"OYNAMAMAYI SORUN ETMİYORUM"
"Yeni bir takıma geldiğiniz zaman alışma dönemi geçiriyorsunuz. Ben de onu geçirdiğimi düşünüyorum artık. Şuanda Diarra oynuyor. Çok iyi goller atıyor. Benim oynamamam ile ilgili bir problemim yok henüz. Her oyuncu için oynamamak sıkıntıdır ancak ben belki de biraz genç olmadığım için sorun etmiyorum. Çalışmaya devam ediyorum. Dediğim gibi Diarra iyi bir çıkış yakaladı. Çok güzel goller atıyor. Devamı geldiği sürece sorun yok."
"LİGİ 5. SIRADA BİTİRECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"
"Aslında sezona çok iyi başlamadık. Oyun olarak bir sorunumuz yoktu. Sadece puan alamıyorduk. İki haftadır puanlarımızı da alabiliyoruz. Böyle gidersek ben ligi 5. sırada bitireceğini düşünüyorum. Oyuncuların kalitesini gördüğümüz zaman düşeriz gibi bir endişe taşımıyorsunuz."
"TÜRK LİGİ SÜREKLİ GELİŞME GÖSTERİYOR"
"Türkiye Ligi için değil Avrupa'nın hemen hemen her liginde çok zorlu maçlar oluyor. Her maç başabaş diyebiliriz. Türkiye ligi'ni Avrupa'nın en zor liglerinden biri olarak değerlendirebiliriz. Benim geldiğim ilk dönemden bugüne kadar bile büyük bir gelişme olduğunu ben görebiliyorum. Özellikle bir isim vermek yanlış olur ancak çok kaliteli isimler var Süper Lig'de."
"VÜCUDUMUN GİTTİĞİ YERE KADAR OYNARIM"
"Vücudumun gittiği yere kadar oynayabileceğimi düşünüyorum. Bazen ağrılarım oluyor ancak toparlamaya çalışıyorum şu anda. Daha sonrası için birşey diyemiyorum. Kendi adıma bu sezondan sonra 1 sezon daha oynamak iyi olur diyebilirim. Daha sonra bırakır mıyım bilemiyorum, neler yaşayacağız neler göreceğiz bilemiyoruz şimdiden. Futbolda ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Futbol oynamayı bitirdikten sonra teknik adam ya da herhangi bir şekilde futbolun içinde olacak mıyım? Açıkçası bunu düşünmedim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...