Bursa'da trafik kazaları, 12 yaralı

/ Kaynak: AA
Bursa'da trafik kazaları, 12 yaralı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

İnegöl ilçesinde aynı mevkide meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında yaralananlar hastanelere kaldırıldı

İnegöl ilçesinde aynı mevkide meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hayrami Ay idaresindeki 17 RP 258 plakalı otomobil Bursa-Ankara karayolu Mezit köprüsünde devrildi. Kazada, Saniye Ay (38)
ile Tuğçe Zeliha Ay (17) yaralandı. Orhan Eyigün (57) yönetimindeki 34 JJ 2325 otomobil de Bursa-Ankara karayolu Mezit köprüsünde devrildi. Kazada, sürücü Eyigün ile araçta bulunan Fırat Güven yaralandı. Aynı mevkide meydana gelen bir başka kazada da Satılmış Şahin'in kullandığı 17 ET 019 plakalı kamyonet istinat duvarına çarptı. Kazada, sürücü ile
Ziyafet Şahin, Emin Şahin, Satı Şahin ve Hüseyin Şahin yaralandı. Dördüncü kaza da yine Bursa-Ankara karayolu Mezit köprüsünde meydana geldi. Özcan Türk idaresindeki 34 CLG 68 plakalı servis minibüsü devrildi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araç istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada, Celal Türk, Selim Tunç ve Mehmet Genç yaralandı nbsp;Kazalarda yaralananlar, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...