Gökdeniz Karadeniz'in sözleşmesini 2016'ya kadar uzatıldı

Gökdeniz Karadeniz'in sözleşmesini 2016'ya kadar uzatıldı

SPOR Haberleri

Rusya'nın Rubin Kazan takımı, Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz'in sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı.

Rusya Premier Ligi'ne 2008 yılında ayak basan Gökdeniz Karadeniz, geldiği günden beri Rubin Kazan takımının vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi. Her ne kadar Gökdeniz'in ülkesine döneceği haberleri basında yer alsa bile, takımı onu bir türlü bırakmak istemiyor. Son olarak 2015 yılına kadar sözleşmesi uzatılan 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi tekrar gözden geçirilerek 2016 yılına kadar uzatıldı.


"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR RUBİN'DEYİM"
İmza töreninden sonra kulübün televizyonuna açıklamalarda bulunan Gökdeniz gülerek, "Ömrümün sonuna kadar Rubin'de kalacağım." diye espri yaptı. Gökdeniz, "Aslında bu anlaşma bir formalite. Rubin her zaman benim takımım olacak." diye konuştu. nbsp;Taraftarların gösterdiği ilgiden söz eden deneyimli futbolcu, "Sahadan çıkarken beni alkışlıyorlar. Sevgileri karşılıksız kalmıyor. Bu da bana maçlarda çok yardım ediyor. Maçın her anından sonuna kadar mücadele ediyorum." şeklinde konuştu. Sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Gökdeniz, "Taraftarlar sergilediğimiz oyundan sonra stattan mutlu ayrılsın istiyoruz. Her zaman başarılı olmasak bile en az onlar kadar üzülüyoruz." dedi. Taraftarlardan biraz zaman isteyen başarılı oyuncu, "Şu anda olmamız gereken yerde değiliz, ama bu geçici bir durum. Taraftarlar bizi daha çok desteklesin bizim buna ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...