Bakan Bayraktar'ı kızdıran karşılama

Bakan Bayraktar'ı kızdıran karşılama

GÜNDEM Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'da partisinin düzenlediği bayramlaşma etkinliği öncesinde konfeti atılarak karşılanmasına tepki gösterdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da partisinin düzenlediği bayramlaşma etkinliği öncesinde konfeti atılarak karşılanmasına tepki gösterdi, "Bunlar hoş şeyler değil" dedi.Bakan Erdoğan Bayraktar, parti teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma töreni için geldiği Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi binası dışında partililer ve Gençlik Kolları üyelerince karşılandı. Kültür Merkezi'ne girişi öncesinde patlayıcılarla konfetiler atılmasına tepki gösteren Bakan Bayraktar, "Bunlar hoş şeyler değil" dedikten sonra salona geçti. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Faruk Özak, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çok sayıda partili ile vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan Bakan Bayraktar, "Her günümüz bayram olsun. Her günümüz mutlu ve huzurlu olsun. Kurban bayramı sabırdır, teslimiyettir, paylaşmaktır. Hepinizin bayramı kutluyorum" dedi. Konuşmaların ardından Bakan Bayraktar ve milletvekilleri salonda bulunanlarla tek tek bayramlaştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...