Mısır'da gözaltındaki yakınlarını kaçırmaya çalıştıkları iddiası

/ Kaynak: AA
Mısır'da gözaltındaki yakınlarını kaçırmaya çalıştıkları iddiası

DÜNYA Haberleri  / AA

El-Minye ilindeki istihbarat binasına, gözaltında bulunan yakınlarını kaçırmak için girmeye çalıştıkları öne sürülen 13 kişi gözaltına alındı

Mısır'da güvenlik güçlerinin, ülkenin orta kesimindeki El-Minye ilinin istihbarat binasını basmaya çalışan 13 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, istihbarat binası yanındaki bir lokantanın sahibiyle müşteri arasında tartışma çıktı. Her iki kişinin aileleri ve yakınlarının da katılmasıyla tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine istihbarat binasının güvenliğini sağlayan askerler müdahalede bulundu. Bu defa aileler askerlerle kavga etmeye başladı. Askerler, takviye güç talep etti ve ailelerden 2 kişiyi gözaltına aldı. Ailelerin, gözaltına alınan yakınlarını kaçırmak için istihbarat binasına baskın düzenlemeye çalışması üzerine güvenlik güçleri havaya ateş açtı.
Ailelerden 13 kişi, "kamu düzenini bozmak ve askeri tesislere saldırmak" suçlamasıyla gözaltına aldı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...