Trabzon'da yoğun tempo uyarısı

Trabzon'da yoğun tempo uyarısı

SPOR Haberleri

Akçay, Sivasspor maçıyla başlayacak, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Legia Warzsawa karşılaşmalarıyla devam edecek zorlu maraton öncesi oyuncularını uyardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Süper Lig'de Sivasspor maçıyla başlayacak, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Legia Warzsawa karşılaşmalarıyla devam edecek zorlu maraton öncesi oyuncularını uyardı. Akçay, milli maçlar sonrası takıma dönen moralli ve moralsiz oyuncularıyla bir araya gelerek, mini bir toplantı yaptı. nbsp;Bordo-mavililere, 3 günde bir maç oynamanın zorluğunu hep birlikte yaşayacaklarını, bu süreci yine planlı çalışmayla aşabileceklerini belirten Akçay'ın "Kendinizi hem fizik hem de kafa olarak hazır tutmanızı istiyorum" dediği öğrenildi. Öte yandan Tahkim Kurulu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını 20 güne indirdi.

Marc Janko sevinci nbsp;
Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşme sürecini tamamlayan Avusturyalı futbolcu Marc Janko'nun, ülkesinin formasını giydiği son milli maçta 90 dakika sahada kalması teknik heyeti sevindirdi. Bu futbolcunun maç eksiğinin gidermesinin takıma avantaj sağlayacağını belirten Akçay, Janko'dan faydalanmak istediklerini söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...