Kadıköy'de büyük hesaplasma

Kadıköy'de büyük hesaplasma

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 2 Kasım'daki tarihi kongre yaklaşırken adaylık için adı geçenler sahaya inmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de kongre hareketliliği başlıyor. Eski yönetici Hulusi Belgü'nün adaylığını açıklaması sonrası gözler Aziz Yıldırım ile eski yönetici Mehmet Ali Aydınlar'a çevrildi. Üç adayın pazartesi gününden itibaren harekete geçmesi bekleniyor. İşte üç cephede bu hafta beklenen gelişmeler:
1- YILDIRIM'IN ZAMANA İHTİYACI VAR
Adaylığını açıklama konusundaki baskıyı atmak amacıyla herkese, "1 Kasım gecesine dek bekleyeceğim" diyor. Bu hareketle, kulüp içi ve dışından gelecek baskıların başlamasını engellemeyi amaçlıyor. Kulislerde liste çalışmaları için zamana ihtiyacı olduğu ve bu nedenle önümüzdeki hafta adaylığını açıklayacağı konuşuluyor.
2- AYDINLAR'IN TOPLANTISI BEKLENİYOR
Bayram tatili için Fransa'nın Cannes kentine gitse de ekibi İstanbul'da çalışıyor. Önümüzdeki haftaki basın toplantısı için hazırlıklar tamamlandı. Duyurulması için talimatı beklenen Aydınlar bayram öncesine kadar ofisinde kongre üyelerine 5-10'lu gruplar halinde bilgilendirme toplantıları yaptı.
3- BELGÜ YARIŞA TWİTTER'DAN BAŞLADI
Adaylığını ilk açıklayan Hulusi Belgü uzun süredir üzerinde çalıştığı projelerini bir toplantıyla kamuoyuna açıklayacak. Belgü dün twitter'dan yazdıklarıyla da yönetimi eleştirdi. Talat Yılmaz ve Yüksel Günay'ın açıklamalarına dikkat çeken Belgü, "Söyledikleri için kızamazsınız, onlar sokaktaki insan değil" ifadesini kullandı.(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...