Mancini, 'Milli maçı izlerken 'O'nun için üzüldüm'

Mancini, 'Milli maçı izlerken 'O'nun için üzüldüm'

SPOR Haberleri

Roberto Mancini, 'İşler iyi giderken herkes güçlü olabilir. Önemli olan futbolcunun bu durumlarda moralini yüksek tutması. Burak iyi bir golcü' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü nbsp;Roberto Mancini, nbsp;Türkiye-Hollanda nbsp;karşılaşmasında kaçırdığı goller sonrasında oyundan alınırken, taraftarın tepki gösterdiği nbsp;Burak Yılmaz'a sahip çıktı. Sarı-kırmızılı futbolcunun çok iyi bir golcü olduğunu belirten İtalyan hoca, "Milli maçı izlerken onun için üzüldüm. Böyle durumlarda morali yüksek tutmak gerek. İşler iyi giderken herkes güçlü olabilir. nbsp;Kendisini daha da geliştireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Mancini, lige verilen ara nedeniyle tam kadro çalışamamanın sıkıntısını söyleyerek, "Bir antrenör için en zor olanı hazırlık yapmadığı bir takımla çalışmasıdır. Benim amacım iyi top oynayan ofansif ve defansif yönü kuvvetli bir takım oluşturmak. Çok gol atabilen ve gol yemeyen bir ekip olabilmek önemlidir" dedi. Mancini, transfer için ise "Odak noktamız şu an kaybedilen puanları toparlamaya çalışıp Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmeliyiz. Daha sonra Başkan ile bir araya gelip transfer görüşmeleri mutlaka yapılacak" diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Sneijder çok yönlü bir futbolcu. Fizik olarak tam hazır hale geldiğinde daha çok katkı sağlayacak. Gerçek Sneijder'i göreceksiniz" açıklamasını yaptı. Mancini, "Başkan Ünal Aysal ile çok fazla görüşme şansımız olmadı. Ama işler oturduğunda ilişkimiz daha iyi olacak. Yardıma ihtiyacımız olduğunda yanımızda olduğunu gösterdi" diye konuştu. İtalyan hoca, Galatasaray taraftarı için ise "Galatasaray taraftarları dünyaca meşhur, onların tutkusunu biraz da İtalyan taraftarlara benzetiyorum. Bize neler verebileceklerini biliyorum. Cumartesi günü Arena'da onların karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım. Umarım onlara keyif alabilecekleri bir karşılaşma sunma şansımız olur" diyerek sözlerini tamamladı.
FENER ATKISI TAKARIM!
Taktığı atkılarla gündeme gelen Roberto Mancini, nbsp;Fenerbahçe taraftarının atkısını zevkle takacağını dile getirdi. GSTV'ye nbsp;verdiği röportaj sırasında tercüman araya girerek İtalyan hocayı uyardı. Tecrübeli teknik adam da durumun farkına nbsp;
vardı ve G.Saray taraftarı olarak cümlesini düzeltti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...