Süper Lig'in yıldızları play-off sınavında

Süper Lig'in yıldızları play-off sınavında

SPOR Haberleri

Türkiye play-off'lara kalamasa da Süper Lig'de forma giyen birçok yıldız play-off'larda Brezilya bileti için ter dökecek.

Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası için play-off karşılaşmaları Kasım ayında oynanacak. Her kıtada farklı günlere yayılan elemeler Avrupa için 15-19 Kasım olarak belirlendi. Afrika'da rövanşlar 16 Kasım, diğer kıta elemeleri ise ilk maçlar 13-14 rövanş ise 20 Kasım'da oynanacak. Türkiye play-off'lara kalamasa da Süper Lig'de forma giyen birçok yıldız play-off'larda Brezilya bileti için ter dökecek. Fenerbahçe'den Emenike, Webo ve Sow, Galatasaray'da ise Drogba, Chedjou ve Dany, Trabzonspor'da ise Zokora Afrika elemelerinde forma giyecek. Fenerbahçe'den Meireles, Bruno Alves, Galatasaray'dan yeniden çağırılırsa Bruma, Beşiktaş'tan Almeida Portekiz için baraj maçı oynayacak. Uruguay adına Galatasaraylı Muslera da Urguay adına Brezilya için ter dökecek oyunculardan biri olarak göze batıyor. Play-off haftasını maçsız geçirmek istemeyen TFF de başta İtalya olmak üzere birkaç ülke federasyonu ile özel maç yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...