Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor

SPOR Haberleri  / AA

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor lige verilen milli takım arasını da değerlendirerek Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü. Günde çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekip bugünü tek antrenmanla kapattı.Çaykur Rizespor'un tecrübeli file bekçisi Serkan Kırıntılı, Türkiye'nin en zor iki deplasmanını oynayacaklarını belirterek, "Önce Beşiktaş sonra Eskişehir. Beşiktaş maçının seyircisiz olması da seyircileri olmayacağı için biraz daha avantajlıyız. İnşallah puan yada puanlar alırız. Eskişehir'den de üç puanla dönmeyi umut ediyorum. Uzun süre görev almadık. Ama hiç bir zaman antrenmanlardan çalmadım. Antrenmanlarımı en iyi şekilde yaptım. Buraya da hazır geldim. Hocam bana görev verdi. Bende en iyi şekilde değerlendiriyorum. Kendimi maç eksiğim varmış gibi hissetmiyorum. İyide oynadığımı düşünüyorum. Bunun da üzerine koyacağım" dedi.Çaykur Rizespor'a hazır geldiğini ve oynamaya hazır olduğunu belirten Godfrey, Beşiktaş maçında ilk kez sahaya çıkacağını ve hazır olduğunu söyledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...