Yağışlar bitti sahiller yeniden doldu

/ Kaynak: AA
Yağışlar bitti sahiller yeniden doldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da vatandaşlar, dün etkili olan kuvvetli yağışın ardından açan güneşin tadını sahilde vakit geçirerek ve denize girerek çıkardı.

Antalya'da dün etkili olan yağışın ardından açan güneş, vatandaşların sahile giderek sıcak havanın tadını çıkarmasını sağladı.Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre, Antalya'da hava sıcaklığı 22, deniz suyu sıcaklığı ise 25 derece ölçüldü.Kentte dün etkili olan ve pek çok ev ve iş yerini su basmasına neden olan kuvettli yağışın ardından açan güneş, vatandaşları memnun etti.Kurban Bayramı'nın son gününde sıcak havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, plajda da küçük çaplı hasar olmasına karşın Konyaaltı sahilinde denize girip güneşlendi.Bazı vatandaşlar sahilde oturarak, bazıları ise spor yaparak vakit geçirdi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...