Beşiktaş'ta korkutan sakatlık

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta korkutan sakatlık

SPOR Haberleri  / İHA

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta sol ayak bileğine darbe alan Muhammed Demirci antrenmanı yarıda bıraktı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching ve istasyon koşuları yapan oyuncular, antrenmana dar alanda tek pas ve kontrol pas çalışmaları sonrası yaptığı taktik hazırlıkla devam etti. İdman tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Bireysel hazırlıklarını sürdüren İsmail Köybaşı ve Atiba Hutchinson ise takımdan ayrı çalıştı. Veli Kavlak ve Günay Güvenç takımla çalıştı. Çift kale maçta sol ayak bileğine darbe alan Muhammed Demirci, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Beşiktaş, Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...