Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Topal'dan sonra Fenerbahçe'de ikinci şok

Topal'dan sonra Fenerbahçe'de ikinci şok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın Milli Takım'dan sakat dönmesinin ardından şimdi de Gökhan Gönül şoku yaşanıyor…

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında K.Erciyesspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, çalışmalarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. nbsp;Sarı-lacivertli takıma Mehmet Topal'dan sonra bir kötü haber daha geldi. Gökhan Gönül antrenmanda sağ arka adalesinde ağrı hissetti ve idmanı yarıda bıraktı. Tecrübeli oyuncunun hemen MR'ının çekildiği belirtildi. Gökhan Gönül'ün Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynamayacağı henüz kesinlik kazanmadı.
nbsp;(Açık Mert Korkusuz)

TOPAL, ERCİYES MAÇINDA YOK
F.Bahçe, K.Erciyes ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sağ arka adalesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Mehmet Topal'ın K.Erciyes ile oynanacak maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Alves ile Meireles'in de forma giyemeyecek olması Ersun Yanal'ı sıkıntıya soktu. 10'a 10 hücum-defans uygulamalarının yapıldığı akşam idmanında bu üç futbolcu özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...