Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barçalı futbolcu Galatasaray'a mı geliyor

Barçalı futbolcu Galatasaray'a mı geliyor

SPOR Haberleri

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Brezilyalı süper yıldız Dani Alves'in adı Galatasaray için yazıldı.

Polonya basını tarafından ortaya atılan bu şaşırtıcı iddiaya göre, Barça'dan ayrılmaya hazırlanan Dani Alves için Galatasaray devrede. Haberde G.Saray'ın uluslararası arenada güçlü bir takım oluşturmak için hedef büyüttüğü bu nedenle de Alves'i listesine aldığı vurgulandı. 30 yaşındaki sağ bekin Aslan'a yeni bir kalite getireceği belirtilirken yapılacak teklifin dahi hazırlandığı iddia edildi. Barcelona ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dani Alves'in bonservisi 20 milyon euro civarında. Ancak kadrosunda Drogba, Sneijder, Melo gibi oyuncuları bulunduran G.Saray'ın bu bonservisi ödemekte zorlanmayacağı Avrupa basınında oluşan yeni bir algı olarak dikkat çekiyor. (fotospor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...