Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa ve Adana'da sağanak yağış hayatı felç etti

/ Kaynak: AA
Bursa ve Adana'da sağanak yağış hayatı felç etti

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa ve Adana'da etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Bursa'da dün akşamdan itibaren aralıksız devam eden sağanak nedeniyle kentin özellikle kenar mahallelerindeki bazı evlerin bodrum katlarını su basarken 2 katlı metruk bir evin de çatısı çöktü. Evini su basan vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi.İtfaiye görevlilerine, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) ekipleri de destek verdi. Ekipler ihbarlara yetişmekte zorlanırken, zaman zaman itfaiye ve BUSKİ görevlileri ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kentte sabah saatlerinde yapılan ölçümlere göre metrekareye 40 kilogram yağış düştüğünü, yağmurun yarın öğle saatlerine kadar süreceğini bildirdi. nbsp;
Adana'da sağanak
Adana'da da sabah saatlerinde etkili olan sağanak, şehir içi trafiğinde aksamalara neden oldu. Valilik Kavşağı'ndaki demiryolu alt geçidi, su dolduğu için trafiğe kapatıldı. Alt geçit girişindeki "17 mahallenin yağmur suyu sorunun çözdük" tabelası dikkat çekti.Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, gece Mersin'de, yarın da Adana ve çevresinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağış beklendiğinden sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...