Karabükspor puan için umutlu

/ Kaynak: DHA
Karabükspor puan için umutlu

SPOR Haberleri  / DHA

Kardemir Karabükspor, yarın karşılaşacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a hareket ederken kırmızı mavili futbolcular, puan almak istediklerini söylediler.

Kardemir Karabükspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a hareket ederken kırmızı mavili futbolcular, puan almak istediklerini söylediler. nbsp;Teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde bu sabah yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Ahmet İlhan takımdan ayrı çalıştı. Diğer futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. nbsp;Antrenmandan sonra gazetecilerin sorularına cevap veren Lua Lua, Galatasaray'ın şu anda iyi futbol oynayamadığını söyleyerek, "Ama yine de bizim için çok zor bir maç olacak. Oraya gidip puan almak istiyoruz. Taraftarımızın benden ve takımdan beklentilerinin farkındayım. Umuyorum ki puan alarak Karabük'e döneceğiz" dedi. nbsp;Defans oyuncusu İshak Doğan ise milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti, "Çok iyi hazırlandık. Bunu da Galatasaray maçına yansıtmak istiyoruz. Puanla dönmek istiyoruz, bu kesin. Çok zor bir deplasman ama biz bunun altından kalkacağımızı iyi biliyoruz ve inanıyoruz" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...