Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstiklal Caddesi'nde yürürken kafasına taş düştü

/ Kaynak: CHA
İstiklal Caddesi'nde yürürken kafasına taş düştü

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde inşaatın altından geçerken başına taş düşen bir kişi yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde inşaatın altından geçerken başına taş düşen bir kişi yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. nbsp;Olay, İstiklal Caddesi girişinde meydana geldi. Caddede inşaat halindeki bir binada yağışlı havanın etkisiyle gevşeyen taşlar, bina önünden geçen İsmail Keskin'in (57) başına düştü. Başından ağır yaralanan Keskin, bir anda yere yığıldı. Olay yerinden geçen polis ekipleri, 112 acil servisi arayarak durumu bildirdi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi. nbsp;Öte yandan polis, İstiklal Caddesi'ndeki inşaatın önüne şerit çekerek önlem aldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...