Fenerbahçe idmanında korkutan gelişme

Fenerbahçe idmanında korkutan gelişme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de önemli isimlerden biri olan Gökhan Gönül antrenmanı yarıda bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Öte yandan çift kale maçta kazanan takımda yer alan futbolcular galibiyeti objektiflerimize poz vererek kutladı.
GÖKHAN GÖNÜL YARIDA BIRAKTI
Raul Meireles, Bruno Alves ve Mehmet Topal, takımdan ayrı özel program dâhilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
KULÜPTEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü'nden Gökhan Gönül'ün durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda sağ arka üst adalesinde ağrı hissederek antrenmanı yarıda bırakan Gökhan Gönül'ün çekilen MR sonucunda sağ arka bacağının üst tarafındaki adale grubunda 8-9 cm'lik bir ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.
ERCİYESSPOR MAÇINDA ZOR
Tecrübeli futbolcunun, Spor Toto Süper Lig'de 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçta forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe, Erciyesspor maçının hazırlıklarını, 19 Ekim Cumartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00'de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...