Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlam, 'Galibiyet moralimizi ileriye götürecek'

/ Kaynak: CHA
Sağlam, 'Galibiyet moralimizi ileriye götürecek'

SPOR Haberleri  / CHA

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının önemine dikkat çekti

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önlerindeki 4 maçlık periyotun ilk ayağında bu hafta Elazığspor ile karşılaşacaklarını belirterek, "Buradan alacağımız bir galibiyet bizleri, camiayı moral motivasyon olarak çok ileriye götürecektir. İyi bir futbolla, iyi bir sonuç almak istiyoruz." dedi. nbsp;Teknik direktör Sağlam, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının önemine dikkat çekti. İlk 7 hafta çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ve bu karşılaşmalarda başlarını öne eğdirecek bir sonuç almadıklarını kaydeden Sağlam, "Maç maç düşünüldüğünde ise çok daha iyi sonuçlar alabilirdik. Şimdi önümüzde 4 maçlık bir periyot var, bu süreç ileride geleceğimiz noktayı bize gösterecek." diye konuştu. nbsp;Bu bölümün ilk maçının Elazığspor karşılaşması olduğunu dikkat çeken Sağlam, "Buradan alacağımız bir galibiyet bizleri ve camiayı moral motivasyon olarak çok ileriye götürecektir. İyi bir futbolla, iyi bir sonuç almak istiyoruz." dedi. nbsp;Milli maç arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, milli takımlardan dönen oyuncularında hiç sakatlık olmamasının da sevindirici olduğunu dile getiren Sağlam, "Şu anda da Dede, Diego, Bienvenu ve Mahmut'un tedavileri devam ediyor. Yarınki durumlarına bakacağız. Elazığspor çok iyi bir takım, çok genç, çok mücadele eden bir takım. Bizim de başarılı olacak gücümüz ve inancımız var. Bu maçtan ümitliyim." ifadesini kullandı. nbsp;Bu arada, Eskişehirspor'da futbolcular, Elazığspor maçının çalışmalarını dün akşamleyin yaptığı antrenmanın ardından dinlenmeye çekildi. Milli takımlardan dönen tüm futbolcular, antrenmanda yer alırken, bugün öğleye kadar dinlenecek olan takım, öğleden sonra özel uçakla Elazığ'a gidecek. nbsp;Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda ısınma ve dar alan pas çalışması yapan futbolcular, ardından çabukluk çalışması ve çift kale taktik maç gerçekleştirdi. Futbolcular, Dedê, Diego, Bienvenu, Mahmut ve Kayacan sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...