Beklenen yoğunluk başladı

/ Kaynak: DHA
Beklenen yoğunluk başladı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Çanakkale, Kurban Bayramı'nın son gününde dönüşe geçen tatilcilerin güzergahı oldu. Tatilcilerin araçları kent içinde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

Çanakkale, Kurban Bayramı'nın son gününde dönüşe geçen tatilcilerin güzergahı oldu. Tatilcilerin araçları kent içinde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. nbsp;Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin bitmesine az bir süre kala, hafta sonunun daha da kalabalık olacağını düşünen bazı tatilciler dönüşe başladı. Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde deniz yolunu kullanarak İstanbul yönüne gitmek isteyen tatilciler, Çanakkale iskelesinde ve şehir içinde yoğunluk yaşattı. Lapseki İlçesi'nde de tatilcilerin araçları zaman zaman 3 kilometreyi bulan uzun kuyruklar oluşturdu. Öğle saatlerinden itibaren dönüşe geçen tatilcilerin araçlarının oluşturduğu kuyrukları eritmek için boğaz hatlarındaki feribot ve arabavapur seferleri saatsiz olarak yapılmaya başlandı. nbsp;Boğaz hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, Çanakkale-Eceabat hattında 2 feribot, Çanakkale-Kilitbahir arasında 3 mini feribot, Gelibolu-Lapseki arasında da 4 feribotun saatsiz olarak seferlerini yaptığını bildirdi. Tatilcilerin dönüşlerinin hafta sonu daha yoğun olması bekleniyor.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...