Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'da 'didi' tanıtıldı

/ Kaynak: CHA
Almanya'da 'didi' tanıtıldı

Ekonomi Haberleri  / CHA

Çaykur, Almanya'daki dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Anuga'da, ihracat çalışmalarına başladığı 'didi' soğuk çayını tanıttı.

Çaykur, Almanya'daki dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olan Anuga'da, ihracat çalışmalarına başladığı 'didi' soğuk çayını tanıttı. nbsp;Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, uluslararası gıda fuarlarına katılarak, Türk çayını tanıtma faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, "Son olarak Anuga 2013 Gıda Fuarı'na katıldık. Almanya'da düzenlenen, dünyanın en büyük ticari fuarlarından biri olan Anuga'da yer alan Çaykur, organik çaylarının yanı sıra ihracat çalışmalarına başladığı 'didi' isimli soğuk çayını da katılımcıların beğenisine sundu." dedi. nbsp;Fuarda soğuk çaylarının katılımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Sütlüoğlu, "Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da soğuk çayımıza ciddi talep var. Almanya'da bunu çok net gördük. Didi'nin ihracatına çalışmalarına başladık. Yakın bir zamanda yurt dışına ihracımız da başlayacak." diye konuştu. nbsp;Didi'nin Türkiye'de çok sevildiğini ve bugüne kadar yaklaşık 58 milyon adet satıldığını aktaran Sütlüoğlu, bayram öncesinde 2,5 litre didi'yi tüketicilerin beğenisine sunduklarını ifade etti. Sütlüoğlu, limon, şeftali ve bergomat aromalı olarak piyasaya sunulan soğuk çaylarının ilerleyen günlerde yeni çeşitlerle raflardaki yerini alacağını da sözlerine ekledi. Çaykur, 23-26 Ekim tarihlerinde arasında Ukrayna '1. Türk Ürünleri' fuarına katılarak Türk çayının tanıtımını sürdürecek.
Ekonomi
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...