TIR minibüsü biçti, 2 ölü, 7 yaralı

/ Kaynak: CHA
TIR minibüsü biçti, 2 ölü, 7 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Çorum'dan Kahramanmaraş'a bayramlaşmaya gidenleri taşıyan minibüsün tırla çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Çorum'dan Kahramanmaraş'a bayramlaşmaya gidenleri taşıyan minibüsün tırla çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 19 EZ 637 plakalı minibüs, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu Tekir beldesi yakınlarında, Hüseyin Çevik (47) yönetimindeki 38 UU 315 plakalı tırla çarpıştı.
Minibüsteki Saffet Ardahanlı (59) ve eşi Fatma Ardahanlı (57) olay yerinde öldü. nbsp;Yaralanan Ali Ardahanlı ve eşi Zülfet Ardahanlı ile çocukları Beyza (11), Reyyan (4) ve Büşra Ardahanlı (20), Şenel Sungur ve Halil Sungur, Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile kentteki bazı hastanelere kaldırıldı. nbsp;Ardahanlı ailesinin, kızları Büşra'nın Kahramanmaraş'taki nişanlısının ailesine bayram ziyaretinde bulunmak için Çorum'dan yola çıktıkları öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...