Beşiktaş ve Rizespor 5 yıl sonra yeniden

Beşiktaş ve Rizespor 5 yıl sonra yeniden

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlılar, Çaykur Rizespor ile en son 5 sezon önce Rize'de karşı karşıya gelmiş ve rakibini 2-1 mağlup etmişti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 haftada 15 puan toplayarak 2. sırada kendine yer bulan Siyah-Beyazlılar, Çaykur Rizespor ile en son 5 sezon önce Rize'de karşı karşıya gelmiş ve rakibini İbrahim Kaş ve Matias Delgado'nun golleri ile 2-1 mağlup etmişti.

2007-2008 sezonunda Ertuğrul Sağlam'ın antrenörlüğünü yaptığı Siyah-Beyazlılar o maça şu 11'le çıktı:

Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez, Gordon Shildenfeld, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Rodrigo Tello, Eduard Cisse, Aydın Karabulut, Serdar Özkan, Mert Nobre ve Holosko.

Bu ilk 11'in yanı sıra Matias Delgado, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef ise karşılaşmaya yedek kulübesinden dahil olmuştu. Siyah-Beyazlılar'ın son oynadığı Çaykur Rizespor maçından bu yana takımda yer alan futbolcular ise; İbrahim Toraman, Filip Holosko ve takıma tekrar katılan Serdar Kurtuluş olarak göze çarpıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...