Beşiktaş'ı yıkan Ronaldınho haberi

Beşiktaş'ı yıkan Ronaldınho haberi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Ronaldinho'nun sağ baldırında 3. derece yırtık tespit edilirken, sahalara dönmesinin uzun sürebileceği açıklandı.

Ronaldinho'nun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Atlético-MG kulübü doktoru Rodrigo Lasmar, oyuncunun sakatlığının ciddi olduğunu ve beklentilerin aksine uzun bir hazırlık çalışması gerekebileceğini söyledi. Doktor Lasmar, bu futbolcunun en iyimser olasılıkla gelecek yılın ilk aylarında tam performansla takımına katkıda bulunabileceğine dikkat çekerek, "Çalışmalara erken başlayabilir, ama forma giymesi uzun sürebilir" sözlerini etti. Kulüp doktoru Lasmer, futbolcunun sağ baldırındaki 3. derece olan yırtığın tedavisine başladıklarını da hatırlatarak, "Önümüzdeki 10 gün içinde çalışmalara başlar, ama görünüşe aldanmayalım. Sağlık heyeti eşliğinde uzun süreli bir antrenman dönemi Ronaldinho'yu bekliyor" açıklaması yaptı.

Bu arada Brezilya basını, Ronaldinho'yu devre arasında transfer etmek isteyen kulüplerin bu düşüncesini ertelemek zorunda kalacağını yazdı. Doktorların Ronaldinho'yu Aralık ayında Fas'da düzenlenecek Dünya Kulüpler Turnuvası'na yetiştirmeye çalıştığını vurgulayan gazeteler, yıldız oyuncunun bu turnuvada forma giymesi halinde bile kulübünde kalabileceğini iddia ettiler.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir gazeteye verdiği demeçte Ronaldinho'nun menajeri ile görüşmeler yaptıklarını belirtmiş ve bu oyuncunun Ocak ayında Beşiktaş forması giyebileceğini açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...