Stoch'tan flaş Fenerbahçe açıklaması

Stoch'tan flaş Fenerbahçe açıklaması

SPOR Haberleri

Sezon başında Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak giden Slovak yıldız Miroslav Stoch, Yunanistan'da bir dergiye röportaj verdi.

Stoch, Selanik'te yaşamaktan ve PAOK 'ta oynamaktan mutlu olduğunu belirtirken PAOK'tan teklifini aldıktan sonra ilk araştırmasını YouTube'da yaptığını, açıkladı.

YOUTUBE'DA İZLEDİM!

Yunan ekibinin çok iddialı projeleri olduğunu gördükten sonra kararını verdiğini söyleyen Stoch, "PAOK tanımadığım bir kulüp değildi ve nasıl gelişecekleri üzerine oldukça sıkı bir planları vardı. Youtube'dan taraftarları gördüm, heyecanlandım. PAOK forması giymek ağır ve bizden beklenenleri yerine getirmeye çalışıyor. Çok genç oyunculardan kurulu, genç antrenörleri olan bir takımız. Yeni transferlerden kurulu bir takım, sezona yüksek performansla başlayamaz zaten. Alacağımız bazı galibiyetler moral olacak. Yine de her maçı kazanmaya çıkıyoruz ve sonunda nerede olacağımızı göreceğiz" diye konuştu.

'AYAKLARIMA GÜVENİRİM'

Şut atmayı sevdiğini ve ayaklarına güvendiğini söyleyen Slovak futbolcu "Bazen top ayağınıza oturur, kafanızdaki gerçekleşir, bazen olmaz. Bütün maçları, ben gol atsam da atmasam da kazanalım. Sadece Olympiacos'u değil, her takımı yenelim" dedi.

FENERBAHÇE'YE DÖNECEK Mİ?

Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği de sorulan Stoch, "Hala Fenerbahçe ile kontratım var. Zaman geldiğinde herkes kendi kararını verecek. PAOK açısından konuşacak olursak; güçlü takım, fantastik yönetim, harika şehir. Bir insan daha başka ne isteyebilir ki" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...