Oktay Vural, İzmir Büyükşehir'e aday olacak mı

Oktay Vural, İzmir Büyükşehir'e aday olacak mı

Politika Haberleri

TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural, yerel seçimlerde adaylığı düşünmediğini ve grup başkan vekilliğini sürdürdüğünü söyledi.

MHP İzmir il teşkilatının yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için aday görmek istediği İzmir Milletvekili TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural, böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural, yerel seçimlerde adaylığı düşünmediğini ve grup başkan vekilliğini sürdürdüğünü söyledi. MHP'nin çok büyük bir parti olduğunu belirten Vural, adaylıkla ilgili şunları ifade etti: "Böyle bir düşüncem ve niyetim kesinlikle yok. Çeşitli görüşmeler zaten yapılıyor. İzmir'de de iddialıyız. Bu iddiamızı başarı ile taçlandıracak isimler mutlaka teşkilatın içinden çıkacaktır. O yüzden biz de İzmir için adayımızı zaten zamanı geldiğinde açıklayacağız. İyi bir kadromuz var. Bu kadro, adayını bulur, adayını çıkartır."

ŞU ANDA BİR GÖREVİM VAR

TBMM'nin açılmasından sonra genel merkezin kendisine tekrar 'grup başkanvekilliği' görevini verdiğini dile getiren Vural, "Türkiye, zor günlerden geçiyor. Yapılacak önemli çalışmalar var. Bu zamana kadar partimiz adına görevlerde bulunduk. Yine aynı görev bana verildi. O yüzden Ankara'da çalışmalar yoğun devam ediyor. Daha da hızlanacak ve yoğunlaşacak. Şu anda bir görevim var." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...