Denizden çıkan esrarengiz metal

Denizden çıkan esrarengiz metal

YAŞAM Haberleri

Akçakoca sahilinde bulunan metal parçası, polis tarafından incelemeye alındı.

Karadeniz'in Akçakoca sahilinde bulunan 10 metre uzunluğundaki metal parçası, polis tarafından tutanak altına alınarak incelemeye alındı. Edinilen bilgiye göre, Akçakoca sahili 8 mil açığında 10 metre uzunluğunda kuyruklu bir metal parçası balıkçı Muharrem Gümüş tarafından bulundu. Su yüzeyinde bulunan metal parçası balıkçılar tarafından balıkçı barınağına getirildi. 10 metre uzunluğundaki metal parçasını deniz yüzeyinde bulan Balıkçı Muharrem Gümüş, şunları söyledi: "8 mil açıkta deniz yüzeyinde bularak karaya çıkardık. Dubaya benziyor yaklaşık 3 ton ağırlığında. Kooperatife teslim edildi. Nereden koptu bilemiyoruz ancak duba olma ihtimali yüksek."

Balıkçı Adnan Özer, bulunan parçanın bir yerden koparak geldiğini belirterek, "İlk kez böyle bir şey görüyoruz bir duba parçası olabilir. Polis ekipleri tutanak düzenleyerek teslim aldı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...