Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arsenal şampiyonluğa hazır

Arsenal şampiyonluğa hazır

SPOR Haberleri

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, ilk kez şampiyonluktan söz etmeye başladı...

Emirates Stadı'nda, kulüp hissedarlarına konuşan Arsenal Menajeri Arsene Wenger, elinde çok iyi bir kadro olduğunu ve Premier Lig şampiyonluğu için hazır olduklarını belirtti. Arsenal'in sezona çok iyi girmesi, menajer Arsene Wenger'i de uzun süredir olmadığı kadar iddialı açıklamalar yapmaya yöneltti. Emirates Stadı'nda kulübün hissedarlarına konuşan Wenger, elindeki kadronun Premier Lig şampiyonluğuna hazır olduğunu söyledi. Özellikle Mesut Özil transferi sonrası, kulüpte ve taraftarda çok olumlu bir hava oluştuğunu vurgulayan Wenger, "Mart ayının sonundan bugüne kadar sadece 1 maç kaybettik. Şu anda lideriz. Kasım ayının sonunda bu sezon neler yapabileceğimiz konusunda daha net bir tablo ortaya çıkacak. Ancak oyuncularımın hepsi şampiyonluk için hazır" diye konuştu.

Wenger, Mesut Özil'i kulüp rekoru ile kadrolarına katmalarının, transfer politikalarını değiştirdikleri anlamına gelmediğini de vurguladı.

Hala genç yetenekler keşfetmek için çalışmalara devam ettiklerini belirten Fransız menajer, bununla birlikte Mesut'un transferi ile gerekirse para harcamaktan çekinmeyeceklerini de herkese gösterdiğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...