Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O statta artık alışveriş yapılacak

/ Kaynak: DHA
O statta artık alışveriş yapılacak

SPOR Haberleri  / DHA

Kocaelispor'un geçtiğimiz aylarda toplu konut ve iş merkezi yapılmak üzere TOKİ'ye devredilen İzmit İsmetpaşa Stadı'nda yıkım için geri sayım başladı.

TOKİ'ye yeni stad yapması kaydıyla devredilen İsmetpaşa Stadı'nın arazisinde yaptırılacak olan toplu konut ve AVM nbsp;ihalesi 22 Ekim salı günü Ankara'da gerçekleştirilecek ve daha sonra belirlenen program dahilinde yıkılacak. İzmit'te D-100 karayolu kenarında 1976 yılında yaptırılan ve 37 yıldır Türk sporuna hizmet veren İzmit İsmetpaşa Stadı'nın 86 bin metrekarelik arazisi TOKİ'ye verilirken, TOKİ de bunun karşılığı olarak Kocaeli'nin Kartepe İlçesi sınırları içinde 33 bin kişilik yeni stad inşa edecek. Yaklaşık 120 milyon TL'ye mal olacağı belirtilen yeni stadın 118 dönümlük alanda yapılacağı ve bu alan içinde ayrıca bir spor kompleksinin de bulunacağı belirtildi. Halen maçlarını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynayan Kocaelispor, 22 Ekim'de gerçekleştirilecek ihalenin ardından yüklenici firma stadı hemen yıkmak isterse, TOKİ yeni yaptırıcağı stadın inşaatına başlamadığından, maçlarını Gölcük veya Körfez İlçesi'nde yapmak zorunda kalacak.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...