Apple'ın en ince iPad'i ne zaman geliyor

Apple'ın en ince iPad'i ne zaman geliyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple'ın beşinci neslini tanıtacağı iPad'in şimdiye kadar üretilen en ince iPad olduğu ve 7.35mm kalınlığa sahip olacağı ortaya çıktı.

nbsp;Apple'ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikle birlikte nbsp;beşinci nesil iPad, ikinci nesil iPad Mini ve Macbook Pro ailesinin tanıtılması bekleniyor. Donanımsal olarak yenilenen beşinci nesil iPad, tasarımsal olarak da değişikliğe uğradı. Bir önceki nesle göre daha ince ve yuvarlatılmış hatların kullanıldığı beşinci nesil iPad'in, 7.35mm kalınlığa sahip olacağı açıklanmıştı. 7.35mm kalınlıkla iPad 5, 6.9mm kalınlıkla Xperia Tablet Z ve 7.2mm kalınlığındaki iPad Mini'nin ardından en ince üçüncü tablet olacak. Birçok üreticinin plastik kullanarak tablet ve telefonlarının ince kalması göze alındığında, alüminyumdan üretilen iPad 5'in aslında Apple için büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 7.35mm inceliğindeki alüminyum yapı içerisine parçaları yerleştirmek için Apple'ı oldukça zorlamış olmalı. Apple'ın 22 Ekimde düzenleyeceği etkinlikle karşımıza çıkacak olan yeni nesil iPad modellerini ve Macbook Pro modellerini merakla bekliyoruz. Apple ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.(Scroll.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...