Son şampiyonu 'Spanoulis' ateşledi

Son şampiyonu 'Spanoulis' ateşledi

SPOR Haberleri

THY Euroleague'de Galatasaray Liv Hospital ile aynı grupta yer alan Olimpiakos, evinde Unicaja Malaga'yı ikinci yarıdaki oyunuyla 69-61 mağlup etti.

THY Euroleague 'e Olimpiakos galibiyetle başladı. Galatasaray Liv Hospital'in de yer aldığı C Grubu mücadelesinde Yunan temsilcisi mücadele Unicaja Malaga engelini 69-61 mağlup etti. İlk çeyreği 22-18 geride kapatan Olimpiakos, ikinci çeyrekte 8 sayı atarken, potasında da 11 sayı gördü. Üçüncü çeyreği 18-12 önde tamamlayan Olimpiakos, son çeyrekteki etkili oyunuyla sahadan 69-61 galip ayrıldı. Vassilis Spanoulis 13 sayı - 5 asistle galibiyette önemli rol oynadı. 17 dakika süre alan Brent Petway 13 sayıyla katkı sağlarken, Matthew Lojeski de 12 sayıyla oynadı. Konuk takımda ise Zoran Dragic ve Fran Vazquez 12'şer sayı kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...