Mancini Arena'ya çıkıyor

Mancini Arena'ya çıkıyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de galibiyeti unutan Galatasaray, yeni teknik direktörü Mancini önderliğinde Arena'da Karabükspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki 2-1'lik Gaziantepspor galibiyetinden sonra (henüz resmi kararı verilmemiş Beşiktaş maçı hariç tutulursa) üç puanı bir arada göremeyen Galatasaray bu akşam Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde bulunan Sarı-Kırmızılılar rakibini yenip çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bu maç, taraftarla yeni teknik patron Roberto Mancini'nin buluşması açısından da önem taşıyor. Takımının başında ilk maça Akhisar deplasmanında çıkan ve 2-1'lik yenilgiye engel olamayan İtalyan teknik adam, İstanbul 'daki ilk maçında galip gelmek istiyor. Sarı-Kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalıları Felipe Melo ve Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor karşısında takımdaki yerlerini alacak. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop ise forma giyemeyecek. Lige iyi başlayan ancak son dört maçından üçünü yitiren Karabükspor da kötü gidişe 'dur' demek amacında... Batı Karadeniz ekibinde sakat Ahmet İlhan Özek ve cezalı Samba Sow dışında eksik bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...